Adverteren

Algemeen

Beste bezoeker, ondernemer, adverteerder, sympathisant, weerliefhebber,

Het weerbericht voor Limburg komt tot stand dankzij advertenties op deze website. Zonder inkomsten uit advertenties dus ook geen weerbericht.

Ik werk vanuit mijn eenmanszaak volledig zelfstandig als weerman voor Limburg, los van het KMI, een weerburo, krant of TV-zender. Op deze manier kon ik de voorbije jaren mijn geheel eigen stijl van berichtgeving ontplooien, een meerwaarde weerbericht voor Limburg dat veel verder gaat dan een eenvoudig tabelletje met cijfers en icoontjes. (meer info over mijn manier van werken)

Update augustus 2018: 

www.rubenweytjens.be werd het voorbije jaar (31/8/2017-30/8/2018) bezocht door meer dan 800.000 unieke gebruikers, die samen goed waren voor meer dan 5.300.000 sessies waarin maar liefst meer dan 10.195.000 pagina's werden geraadpleegd. Het gemiddelde aantal bezoekers op deze website zit overigens voortdurend in de lift, met dank aan mond op mond reclame en sociale media.

Via deze website kan een ondernemer zodoende een omvangrijke doelgroep binnen en rond Limburg bereiken.
Interesse om te adverteren? Beneden staat er een overzicht van de verschillende mogelijkheden om te adverteren op deze website.

Indien u als gebruiker van mijn website of Facebook-pagina uit sympathie en dank vrijwillig een gift wil storten, dan kan dat ook op rekeningnummer: BE21 7350 3045 9503 / KREDBEBB
Waarvoor dan uiteraard ook mijn grote dank. 

Ruben Weytjens
ruben.weerman@gmail.com

Opties en prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden tot adverteren op www.rubenweytjens.be, waarbij zowel grotere als kleinere budgetten een kans krijgen om opgemerkt te worden.

Om te beginnen is er het onderscheid tussen een vaste banner en een roterende banner. Bij een vaste banner blijft uw advertentie continu zichtbaar op een bepaalde locatie, terwijl er bij een roterende banner om de 5 seconden wordt gewisseld met een andere banner. Dit laatste maakt dit soort manier van adverteren goedkoper, terwijl je toch nog een garantie op een goede zichtbaarheid hebt. Het duurt maximaal 30 seconden alvorens uw banner opnieuw gedurende 5 seconden verschijnt. De gemiddelde bezoeker blijft ongeveer een halve minuut op de pagina, vandaar.

De afmetingen van mogelijke banners zijn: 160x600, 728x90 of 500x500 (vierkant, schalend) pixels.

Adverteren met een roterende banner

Met een 250x250 banner naast het Weernieuws op de Homepage: 35 euro per maand per banner.

Adverteren op een vaste positie

Opgelet! Onderstaande prijzen waren geldig op de oude website. Je kan ze momenteel (vanaf 19/10/2018) nog slechts als indicatie gebruiken.
Op de nieuwe website komen er nieuwe mogelijkheden, vanwege het responsive design waardoor ook mobiele gebruikers advertenties optimaal in beeld zullen krijgen.
De nieuwe prijzen moeten nog worden uitgewerkt, maar u kan desgewenst altijd contact opnemen om de mogelijkheden samen te bekijken.

 

Er zijn 2 manieren om te adverteren op een vaste positie:

  • Met een 160x600 banner, links op de homepage of links/rechts naast de weertabel voor de volgende dagen: 300 euro per maand of 850 euro per 3 maanden
  • Met een 728x90 banner
    • Bovenaan op de homepage: 400 euro per maand of 1145 euro per 3 maanden
    • Boven de weertabel voor de volgende dagen: 300 euro per maand of 865 euro per 3 maanden
    • Tussen de weertabel voor de volgende dagen en de pluimverwachtingen: 300 euro per maand of 865 euro per 3 maanden.

De andere posities worden doorgaans ingenomen door automatisch gegenereerde Google Advertenties op basis van het surfprofiel van de bezoekers. Maar bij interesse in één of meerdere van deze posities is dit steeds bespreekbaar.