Adverteren: 400.000 tot 800.000 keer gezien worden per maand

Opties en prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden tot adverteren op www.rubenweytjens.be, waarbij zowel grotere als kleinere budgetten een kans krijgen om opgemerkt te worden.

Om te beginnen is er het onderscheid tussen een vaste banner en een roterende banner. Bij een vaste banner blijft uw advertentie continu zichtbaar op een bepaalde locatie, terwijl er bij een roterende banner om de 5 seconden wordt gewisseld met een andere banner. Dit laatste maakt dit soort manier van adverteren goedkoper, terwijl je toch nog een garantie op een goede zichtbaarheid hebt.

Adverteren met een roterende banner

Met een vierkante banner (bij voorkeur 500x500) op verschillende locaties: 35 euro per maand per banner.
Deze banner wordt op verschillende pagina's getoond:

- Op de homepage naast 'Extra Weernieuws'
- Onder elk Weernieuws-artikel (zie bijvoorbeeld   https://www.rubenweytjens.be/weernieuws/eind-volgende-week-20degc )
- Naast de trendverwachting op de pagina's met weerbericht voor de volgende dagen. (bijvoorbeeld  https://www.rubenweytjens.be/weerverwachtingen?day=2 )

De banner wordt steeds gedurende 5 seconden getoond en roteert met maximaal 5 andere banners. Dit betekent dat de banner per periode van 30 seconden minstens 5 seconden op de betreffende locatie getoond wordt. Wanneer er op zeker moment minder dan 6 adverteerders roteren kan het zijn dat de advertentie bijvoorbeeld 5 seconden per periode van 20 seconden getoond wordt. De banner zal zeker niet bij elk bezoek worden opgemerkt, maar over een periode van een hele maand is de kans wel groot dat de banner meermaals onder de aandacht komt. Mede doordat de banner op verschillende pagina's verschijnt.

Adverteren op een vaste positie

Er zijn heel wat verschillende manieren om te adverteren op een vaste positie. Deze posities garanderen dankzij de schalende website een optimale zichtbaarheid op zowel grote als kleine schermen. In de maand juni heb ik veel statistieken verzameld aan de hand van Google-advertenties die de verschillende posities bekleden wanneer er geen vaste adverteerder gepubliceerd wordt. Op basis daarvan heb ik de beste locaties kunnen benoemen, en er ook een prijs op kunnen plakken. De prijs is gebaseerd op het aantal vertoningen, samen met de opbrengst die ik uit de Google-advertenties wist te puren. 

- Banner 1: Op de homepage onder de weerkaart: Prijs per maand: 350 euro - Juni 2019: 702.490 vertoningen
- Banner 2: Op de homepage onder de tabel: Prijs per maand: 300 euro - Juni 2019: 613.468 vertoningen
- Banner 3: Op de homepage bovenaan: Prijs per maand: 400 euro - Juni 2019: 703.426 vertoningen 

- Banner 4: Op de pagina 'weerbericht" onder de weerkaart: Prijs per maand: 350 euro - Juni 2019: 496.394 vertoningen
- Banner 5: Op de pagina 'weerbericht" onder de tabel: Prijs per maand: 250 euro - Juni 2019: 417.194 vertoningen 

- Banner 6:Op de pagina met 'weersverwachtingen' bovenaan: Prijs per maand: 400 euro - Juni 2019: 742.793 vertoningen 

Indien u wenst te adverteren ontvang ik graag twee banners: eentje voor grote schermen van 728x90 en eentje voor kleine schermen van 750x375 (1000x500). Afhankelijk van het type scherm waarmee de website wordt bezocht wordt dan automatisch de beste versie getoond.

Wanneer deze posities niet door een vaste adverteerder worden ingenomen zal er steeds een automatische Google Ads advertentie verschijnen.

Stuur me bij interesse graag even een mailtje: ruben.weerman@gmail.com

Algemeen

Beste bezoeker, ondernemer, adverteerder, sympathisant, weerliefhebber,

Het weerbericht voor Limburg komt tot stand dankzij advertenties op deze website. Zonder inkomsten uit advertenties dus ook geen weerbericht.

Ik werk vanuit mijn eenmanszaak volledig zelfstandig als weerman voor Limburg, los van het KMI, een weerburo, krant of TV-zender. Op deze manier kon ik de voorbije jaren mijn geheel eigen stijl van berichtgeving ontplooien, een meerwaarde weerbericht voor Limburg dat veel verder gaat dan een eenvoudig tabelletje met cijfers en icoontjes. (meer info over mijn manier van werken)

Via deze website kan een ondernemer zodoende een omvangrijke doelgroep binnen en rond Limburg bereiken.
Interesse om te adverteren? Beneden staat er een overzicht van de verschillende mogelijkheden om te adverteren op deze website.

Indien u als gebruiker van mijn website of Facebook-pagina uit sympathie en dank vrijwillig een gift wil storten, dan kan dat ook op rekeningnummer: BE21 7350 3045 9503 / KREDBEBB
Waarvoor dan uiteraard ook mijn grote dank. 

Ruben Weytjens
ruben.weerman@gmail.com