Adverteren

Opties en prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden tot adverteren op www.rubenweytjens.be, waarbij zowel grotere als kleinere budgetten een kans krijgen om opgemerkt te worden.

Om te beginnen is er het onderscheid tussen een vaste banner en een roterende banner. Bij een vaste banner blijft uw advertentie continu zichtbaar op een bepaalde locatie, terwijl er bij een roterende banner om de 5 seconden wordt gewisseld met een andere banner. Dit laatste maakt dit soort manier van adverteren goedkoper, terwijl je toch nog een garantie op een goede zichtbaarheid hebt.

Adverteren met een roterende banner

Met een vierkante banner (bij voorkeur 500x500) op verschillende locaties: 35 euro per maand per banner.
Deze banner wordt op verschillende pagina's getoond:

- Op de homepage naast 'Extra Weernieuws'
- Onder elk Weernieuws-artikel (zie bijvoorbeeld   https://www.rubenweytjens.be/weernieuws/eind-volgende-week-20degc )
- Naast de trendverwachting op de pagina's met weerbericht voor de volgende dagen. (bijvoorbeeld  https://www.rubenweytjens.be/weerverwachtingen?day=2 )

De banner wordt steeds gedurende 5 seconden getoond en roteert met maximaal 5 andere banners. Dit betekent dat de banner per periode van 30 seconden minstens 5 seconden op de betreffende locatie getoond wordt. Wanneer er op zeker moment minder dan 6 adverteerders roteren kan het zijn dat de advertentie bijvoorbeeld 5 seconden per periode van 20 seconden getoond wordt. De banner zal zeker niet bij elk bezoek worden opgemerkt, maar over een periode van een hele maand is de kans wel groot dat de banner meermaals onder de aandacht komt. Mede doordat de banner op verschillende pagina's verschijnt.

Adverteren op een vaste positie

Er zijn heel wat verschillende manieren om te adverteren op een vaste positie, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van
 - de grootte van de banner
 - de positie(s) waar je de banner wenst te plaatsen
 - de pagina('s) waar de banner op moet verschijnen
 - of de banner ook zichtbaar moet zijn op mobiele apparaten

De prijzen zullen zo uiteen lopen van 150 euro per 10 dagen tot 25 euro per 10 dagen.
Voor dit geld zal de banner dus wel bij elk bezoek getoond worden op een vaste locatie. In principe zou een banner op de homepage gedurende een heel jaar lang dus ongeveer 6.000.000 keer getoond kunnen worden. 

Stuur me bij interesse graag even een mailtje, zodat we samen de mogelijkheden even kunnen bekijken.
Het is altijd handig indien u me een budget kan aangeven, zodat ik op basis daarvan de mogelijkheden op een rijtje kan zetten.

ruben.weerman@gmail.com

Algemeen

Beste bezoeker, ondernemer, adverteerder, sympathisant, weerliefhebber,

Het weerbericht voor Limburg komt tot stand dankzij advertenties op deze website. Zonder inkomsten uit advertenties dus ook geen weerbericht.

Ik werk vanuit mijn eenmanszaak volledig zelfstandig als weerman voor Limburg, los van het KMI, een weerburo, krant of TV-zender. Op deze manier kon ik de voorbije jaren mijn geheel eigen stijl van berichtgeving ontplooien, een meerwaarde weerbericht voor Limburg dat veel verder gaat dan een eenvoudig tabelletje met cijfers en icoontjes. (meer info over mijn manier van werken)

Update augustus 2018: 

www.rubenweytjens.be werd het voorbije jaar (31/8/2017-30/8/2018) bezocht door meer dan 800.000 unieke gebruikers, die samen goed waren voor meer dan 5.300.000 sessies waarin maar liefst meer dan 10.195.000 pagina's werden geraadpleegd. Het gemiddelde aantal bezoekers op deze website zit overigens voortdurend in de lift, met dank aan mond op mond reclame en sociale media.

Via deze website kan een ondernemer zodoende een omvangrijke doelgroep binnen en rond Limburg bereiken.
Interesse om te adverteren? Beneden staat er een overzicht van de verschillende mogelijkheden om te adverteren op deze website.

Indien u als gebruiker van mijn website of Facebook-pagina uit sympathie en dank vrijwillig een gift wil storten, dan kan dat ook op rekeningnummer: BE21 7350 3045 9503 / KREDBEBB
Waarvoor dan uiteraard ook mijn grote dank. 

Ruben Weytjens
ruben.weerman@gmail.com