Weerbericht op maat

Consult 'achter de schermen'

In dit geval krijgt u van mij, op een tijdstip naar keuze, een privé-weerbericht op maat per email. 
Voor een éénmalig weerbericht factureer ik 35 euro (excl. BTW). In dit weerbericht bespreek ik maximaal 3 aparte dagen, waarbij de laatste dag zich maximaal 5 dagen vooruit in de toekomst bevindt.

Het zou, eventueel afhankelijk van de omstandigheden, echter aangewezen kunnen zijn om het weer van dag tot dag op te volgen. Bijvoorbeeld ook reeds tijdens de opbouw van uw evenement. Eventueel reeds te beginnen vanaf het moment dat er een zinnige indicatie te geven is. Per extra weerbericht komt er 35 euro bij.

U zou naast een voorafgaand weerbericht (35 euro) ook voor een permanentie en opvolging tijdens het evenement kunnen opteren.
Daarvoor vraag ik 50 euro per dag, zowel bij goed weer als bij slecht weer en dus vooraf aan te geven. U krijgt dan ook mijn GSM nummer voor eventueel bijkomend advies, desgewenst ook via Whatsapp.

Publiek weerbericht op website en/of Facebook

Desgewenst kan ik op deze website een pagina met het weerbericht voor uw evenement ontwerpen, waarnaar u eventueel ook zou kunnen verwijzen op uw eigen website of sociale media.
Op deze pagina wordt gelinkt naar uw evenement en kan ik bijvoorbeeld ook enkele weerkaartjes plaatsen ter illustratie. 
Daarvoor vraag ik dan éénmalig 65 euro (excl. BTW). Per weer-update op deze pagina wordt er dan opnieuw 35 euro in rekening gebracht.
Voorbeeld

Voor 50 euro extra zal ik de link naar deze pagina (en dus het evenement) ook éénmalig op mijn eigen Facebook-pagina posten. Deze pagina wordt gevolgd door meer dan 74.000 mensen, al zal het Facebook-algoritme er doorgaans voor zorgen dat zo'n 25.000 tot 50.000 mensen bereikt worden.