Adverteren op een vaste verticale positie

Uitsluitend zichtbaar op grote schermen

Op de grote schermen van niet-mobiele bezoekers is er ruimte om naast de inhoud ook verticale advertenties te tonen. Deze advertenties verschijnen dus niet op het scherm van mobiele apparaten omdat er daar geen plaats voor is. Dit betekent dat deze advertenties door zo'n 50% van de bezoekers worden gezien, want dat is voor deze website ongeveer de verhouding desktop/mobiel anno 2023.

Daarbij dient te worden opgemerkt dat bezoekers met grote schermen vaak meer tijd zullen hebben om aandacht te schenken aan advertenties dan mobiele bezoekers. De advertentie zal op een groot scherm sowieso ook langer in beeld zijn dan op een mobiel scherm. Vandaar dat ook dít een effectieve manier is om de vele bezoekers van www.rubenweytjens.be te bereiken.

Op dezelfde pagina's als voor de horizontale posities komen steeds de twee hoogste banners links en rechts op de pagina in aanmerking. De plaatsing is geoptimaliseerd voor een maximale zichtbaarheid tijdens het lezen van het weerbericht, links en rechts uitgelijnd naast de inhoud.

- Prijs: 
      275 euro per maand voor de hoogste posities, links of rechts naast de weersinformatie. (exclusief BTW)
      150 euro per maand voor de lagere positie, links of rechts naast de weersinformatie. (exclusief BTW)
- Afmetingen: 160x600 (.png of .gif)


Bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Reserveren of vrijblijvende offerte:
ruben.weerman@gmail.com

Adresgegevens:
Ruben Weytjens, Poortstraat 22.1, 3670 Oudsbergen (Meeuwen), BE0845012431