Uw abonnement op het Weerbericht voor Limburg

Beste bezoeker,

Zoals u weet kan u hier 365 op 365 dagen per jaar terecht voor een doordachte inschatting van de dagelijkse weersontwikkelingen in Limburg. In tegenstelling tot vele apps gebeurt dat niet automatisch maar door mijzelf na een analyse van vele bronnen, de weermodellen, radarbeelden, satellietfoto's, enzovoort. Ik moet er met andere woorden dagelijks veel tijd in steken, de ene dag al wat meer dan de andere. Het is intussen wel een fulltime job geworden. Maar helaas heb ik geen baas die me daarvoor een salaris betaalt... 

Ik zou daarom een prijs op mijn weerberichten kunnen plakken. Als vergoeding voor de vele werkuren die er dagelijks in de updates en analyses kruipen. Zoals een bakker op zijn brood, Netflix voor een abonnement op films en series die u elders niet vindt, of bijvoorbeeld een online krant op de Plus-artikels. Ik kies er echter voor om mijn weerbericht voor Limburg volledig gratis te houden voor elke bezoeker. Niet iedereen kan zich immers een betalend weer-abonnement veroorloven.

De advertenties op mijn pagina vormen al een belangrijk deel van de nodige inkomsten om de nodige continuïteit te kunnen blijven bieden. Maar ook u als particulier kan een bedrag naar keuze overmaken voor de service die u hier, op Facebook en weldra ook via een app geniet. Dat kan een eenmalige bijdrage zijn, maar misschien ook een doorlopende bijdrage van bijvoorbeeld 1 euro per maand...

De enkele tientallen volgers die dit reeds sinds een aantal jaren doen wil ik langs deze weg dan ook nog eens uitdrukkelijk bedanken! 

Ruben

Uw bijdrage voor uw abonnement

Op rekening BE54 7370 5260 8597

U kan mij als particulier dus vrijwillig een bedrag voor uw "abonnement" overmaken. 
Beneden heb ik enkele opties toegevoegd om via de apps van KBC, Belfius of POM vlotjes een bedrag te kunnen storten.

Wie geen gebruik maakt van zo'n app kan altijd een overschrijving doen op BE54 7370 5260 8597 met vermelding "GIFT weerbericht voor Limburg".

U kan me desgewenst bereiken via ruben.weerman@gmail.com

Handig overmaken voor wie over de app van KBC, Belfius of POM beschikt

Gift 12 - 25 euro