Zondag nét geen sneeuw

Ruben - 30/11/2019 - 09:28

In de loop van zondagochtend zal het in het uiterste zuiden van België beginnen sneeuwen. Deze sneeuwzone zal zich langzaam uitbreiden naar het noorden, maar verder dan de Hoge Venen zou ze volgens de computerberekeningen van zaterdagochtend uiteindelijk niet geraken.

Neerslag volgens GFS om 17u:

zondag 1-12 neerslag

De bewolking die ermee samenhangt zal Limburg in de loop van de ochtend wel veroveren. Misschien dat we soms een flets zonnetje te zien krijgen, maar het zal toch wel vaak grijs ogen en aandoen alsof er elk moment sneeuw kan gaan vallen. Het is niet uitgesloten dat er over het zuiden van de provincie ook werkelijk enkele vlokjes uitgeperst worden, maar een sneeuwlaagje is niet te verwachten. Al blijft het altijd opletten wanneer de marge zo klein is...

Bewolking volgens GFS om 17 uur:

Bewolking volgens GFS om 17 uur:

Lezingen

U kan Ruben Weytjens boeken voor een lezing op uw school, binnen uw bedrijf of voor uw vereniging.

Dit kan dus zowel overdag of 's avonds op weekdagen, maar eventueel ook tijdens het weekend. Ruben geeft lezingen die onder te verdelen zijn in 2 hoofdthema's: “Weer en klimaat” en “Noorderlicht en natuur in het noorden”. De lezingen duren meestal ongeveer 90 minuten, excl. 15 minuten pauze en een vragenrondje.

Overzicht aanbod lezingen